Regler PÅ PLADSEN

Find din bedste camping-habit, de hvide tennisstrømper og H20 klip klapperne frem fra gemmerne, støv klapstolene af og få her er god, gammeldags, hyggelig og komfortable camping oplevelse, lige midt i hjertet af festivalen.

Næsten egen seng, fast tag over hovedet og god plads til bagagen

– det er unægteligt komfortabelt og rart at bo i campingvogn, når man er på festival. På pladsen findes ca. 100 campingvognspladser, hvor du kan opsætte egen campingvogn, autocamper eller telt. Det er ikke muligt at leje en campingvogn af Bindslev Ny musikfestival.

Nedenfor finder du svar på en masse praktiske spørgsmål vedrørende campingopholdet på vores festival. For lethedens skyld refererer vi her på siden til campingvogne, men hvis du hellere vil bo i en camp-let, telt eller autocamper, er det også okay, når bare du holder dig indenfor pladsgrænserne.

Placering og størrelse

Vores pladser er 7×10 meter. Din campingvogn må max være 2,5 meter bred og 7 meter lang (inkl. træk). Disse retningslinjer er lavet på baggrund af brandsikkerhed og sikrer en passende afstand mellem vognene. Overholdes målene ikke, er vi desværre nødt til at afvise vognen
Der skal holdes en sikkerhedsafstand til andre vogne på 3 meter målt fra campingvognensopbygning. (Ikke fra trækkrog)

Det er tilladt at bruge fortelt til campingvogn. Alt skal dog kunne være indenfor den plads man er angivet samt overholde ovenstående afstand.

Godt at vide

Bemærk, at der er strøm på samtlige pladser.

Du og din campingvogn kommer til at bo på den lokale boldklubs boldbaner. Banerne ligger på i gåafstand til festivalscenerne, så det er en smal sag at komme frem og tilbage til din plads. Der er gode toilet- og badeforhold i idrætshallen.
HUSK AT MORGENMADEN SØNDAG D. 4/8 ER GRATIS FOR VORES CAMPISTER

Indregistrering
Alle køretøjer skal være godkendte og indregistrerede. Prøvenummerplader giver ikke adgang.

Ro på pladsen
Man skal forvente at der vil blive spillet musik (Buskspil) på campingpladserne om aftenen og natten. Dette er en stor del af campingpladsens atmosfære. Vi opfordrer til at musikken afvikles i spontanteltet.

Brandveje
Brandveje/friarealer skal holdes frie og ryddelige og må aldrig blokeres. Telte, barduner m.m. uden for de afmærkede områder er ikke tilladt og fjernes uden varsel.

Køretøjer
Pladsens campister må parkere 1 stk. køretøj ved hver plads. Alle biler skal have det udleverede mærkat synligt placeret i forruden. Alle andre biler skal parkeres på festivalens parkeringsplads. Biler som forefindes på pladsen uden mærkat, bliver fjernet uden varsel og for ejers egen regning.

Overnatning i personbiler:
Det er ikke tilladt at overnatte i personbiler, stationcars eller kassevogne på festivals p-pladser eller campingområder.

Affald
Affald mellem telte og campingvogne udgør en stor brandfare. Derfor skal området omkring din campingvogn eller dit telt holdes ryddeligt, og alt affald og brandbart materiale smides i de dertil indrettede sække og affaldscontainere. Ved gentagen uhensigtsmæssig opførsel omkring oprydning og affald kan medføre bortvisning fra campingpladsen.
Hjælp Bindslev ny Musikfestival med at være en grøn festival. Sorter og smid affald i skraldespandene.

Spontanteltet
Dette er et lille telt som opstilles på campingpladsen. Dette telt kan frit anvendes til små forsamlinger som ønsker at mødes til f.eks. fællesspisning og musik. Der er opsat en lille scene men intet lydanlæg. Der bliver opstillet borde og bænke som frit kan anvendes.

Efter man er færdig med at anvende teltet, skal det efterlades med rengjorte borde og bænke. Alt affald skal fjernes.

Forbudt på områderne
Generatorer, diverse træ og lægter, indkøbsvogne, sofaer eller andre møbler og telte eller pavilloner opbygget af træskelet, må ikke medbringes på campingområderne.

Tyveri og hærværk
Camping er på eget ansvar og Bindslev Ny Musikfestival påtager sig intet ansvar for tyveri og hærværk.

Voldsom og truende adfærd.
Voldsom og truende adfærd kan medføre bortvisning fra festivalen. I grove situationer politianmeldes det.

Åben ild
Åben ild er strengt forbudt. Dette gælder også lys, myggelys, flagermuslygter mv.
Husk at disse regler er til for jeres egen sikkerheds skyld. Overtrædelse af reglementet kan medføre bortvisning.
Vagterne på Bindslev ny Musikfestival gør hvad de kan, for at alle kan have en god festival. Lyt til dem, og gør som de beder dig om – for din egen og de andre gæsters sikkerhed. Så kan vi alle få en hyggelig festival.

Har du spørgsmål omkring camping på Bindslev Ny Musikfestival, kan du skrive til: naestformand@bindslevnymusikfestival.dk

Ret til ændringer forbeholdes.

Kontaktperson:
Campingchef: Mette Nykær Tlf. +45 51 88 39 22                                                 

naestformand@bindslevnymusikfestival.dk  

Check-in

“Camping Harmonien” åbner søndag i uge 30 kl. 12.00

Hvis du selv kommer med din vogn.
Kommer du selv med din vogn, har du pakket alle dine ting i vognen, fordi du er smart! Du kører ind af adgangsvejen og finder check-in. Her kommer du til at snakke med en masse hjælpsomme mennesker som sørger for du kommer godt på plads. Her vil du også modtage en billet til din bil som du sætter i din forrude. Denne billet giver dig og din bil adgang til campingpladsen. Der må parkeres 1 bil pr. enhed på pladsen.

Hvis en ekstern udlejer kommer med din vogn.
Har du en ekstern udlejer til at komme med din vogn, kan vedkommende henvende sig til campingvagterne og få henvist en plads. De kan køre ind uden armbånd eller billet.

Vi fralægger os alt ansvar ifm. placering af vogn med festivalens egen traktor.

Check-ud

Indenfor receptionens åbningstid kan man fraflytte campingpladsen. Officiel udflytning er søndag d. 4. august i tidsrummet 10.00 – 12.00

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende camping er du altid velkommen til at kontakte os via linket her eller under Kontakt i menuen.